Hur Man Rakar Sig Med En Elektrisk Rakhyvel? Detaljguiden

0

Båda produkterna fungerar på liknande sätt och ger ett smörjande lager mellan din hårbotten och rakhyveln eller klippmaskinerna. Både rakoljan och rakgelformuleringarna från Milkman är kristallklara, så du kan se exakt var du rakar dig. Detta är särskilt viktigt för huvudrakar eftersom det finns massor av klumpar, stötar, skrymslen och vrår som du måste förhandla om när du rakar dig. En traditionell skummande raktvål eller rakgel är mycket svårare att raka sig med eftersom du inte kan se vad du gör. Detta är särskilt viktigt med roterande rakapparater eftersom de verkar vara mindre förlåtande än folierakapparater när de applicerar mer tryck. Roterande elektriska rakapparater har tre cirkulära huvuden som var och en har inre snurrande skärare för att fånga stubb inom det yttre skyddet för att klippa håret. De är speciellt utformade för att följa ansiktets konturer.

Shaver intitle:how

Lär dig hur du rakar dig med en rakhyvel med denna nybörjarguide! Vi ger användbara tips och en kort video som hjälper dig att byta. Beroende på materialet som används i din rakhyvel kan du behöva handdukstorka det hela omedelbart efter användning för att förhindra rost, slitage och annan försämring. Det viktade handtaget bör ge dig all kraft du behöver för att raka dig ren och steady—inget extra bästa rakapparat tryck behövs när det bladet är i ansiktet.

Det innebär mindre frekvent sköljning under kranen underneath rakning, eftersom du helt enkelt kan vända rakhyveln och fortsätta med ett nytt blad. Rakkrämer och tvålar spelar en viktig roll för att hjälpa rakhyveln att glida över huden, samt hjälpa until att mjuka upp stubben för en jämnare rakning. Att ha ett lödder av god kvalitet innebär en bekvämare rakning med mindre irritation och rodnad. Ansiktsstubb växer i allmänhet i en riktning nedåt, men områden som nacke och haka kan ibland växa i sidled, eller until och med i spiralmönster. Innan du rakar dig, ta en stund för att förstå riktningen för dina egna hårväxtmönster.

Steg #4: Börja Där Du Är Känslig

Jag trodde att min gamla torrakningsrutin skulle fungera, males jag hade fel. För att läsa mer om Electric vs. Manuella rakapparater, läs vår artikel om det här. Nu när du har valt den eleganta och glänsande vägen till skallighet, måste du lära dig att raka huvudet på rätt sätt.

Försök och experimentera för att se vad som fungerar bättre för dig, males jag kan inte betona tillräckligt för att du bara ska göra det gradvis och om du inte upplever något obehag. Jag rekommenderar starkt att du läser de andra två resurserna som är länkade ovan eftersom de kommer att ha stor inverkan på dina resultat. Som du kanske har gissat, i det här inlägget tar vi hand om den andra delen, själva raken. Nyckeln until en nära, bekväm rakning är att få grunderna rätt och att hålla det enkelt.

Här är en snabbguide som hjälper dig att välja mellan en säkerhetsrakhyvel, en patron (eller engångsrakhyvel) och en elektrisk rakapparat. Michael Morris är huvudskribent här på Rough and Tumble Gentleman. Han har ett ducktailskägg och älskar brasiliansk jiu-jitsu.

Vilka Är Fördelarna Med Att Rengöra Din Rakhyvel

När du använder en rakapparat som inte har en inbyggd trimmer kan du köpa en billig trimmer online. Den elektriska rakapparaten är ett av de mest bekväma och effektiva rakverktygen du kan ha.

Applicera vård efter rakning, oavsett om det är en fuktkräm eller olja, för att hålla huden quick och återfuktad efter rakning. Även om många vänder sig till rakvatten omedelbart efter, om du redan har torr eller är benägen att irritera huden, kan rakvatten ofta förvärra fallet. Banbrytande teknik och prestanda i en klass för sig – en rakapparat som tar bort håret så effektivt att din hud förblir nästan irritationsfri. Freebird har en rakgel designad för kala huvuden som du kan prova.

Om du funderar på att raka huvudet är det viktigt att tänka på att det är ett personligt val och kanske inte är för alla. Men för dem som väljer att omfamna sin skallighet finns det många fördelar att vinna. Det finns många anledningar till varför människor väljer att raka huvudet, oavsett om det beror på håravfall, personliga preferenser eller kulturella eller religiösa skäl. Även om vissa kan vara tveksamma till att ta steget och bli helt kala, finns det många fördelar med att ha ett rakat huvud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *